Spring til indhold

VEJLEDNING

Din guide til det bedste resultat!
Spray tan er løsningen for dig, der er træt af at være bleg, og samtidig gerne vil undgå solens skadelige stråler.

FÅ DEN FLOTTESTE FARVE INDEN FESTEN, FERIEN ELLER TIL HVERDAG!

 

De fleste kan hurtigt blive enige om, at en solbrun farve pynter på de fleste. Du får lynhurtigt et sundt look, en smuk glød og bliver 5-10kg slankere at se på, da farven contoure din krop og ansigt.
Derfor oplever vi at flere og flere får lavet spray tan inden de skal til fest, på ferie eller ønsker at se godt ud hver dag.

Med en spray tan bliver du flot sommerbrun uden at udsætten din krop for farlige stråler, fra solen eller solarium. Med vores professionelle udstyr, får du en flot mørk og solbrun kulør. Tanning væsken påføres manuelt med en professionel airbrush pistol og efterlader derfor ingen striber eller andre uønskede spor.

Efter kun én behandling med den specielle selvbruner-væske, vil du opnå en farve, som havde du været sydpå! Farven holder i 5-10 dage og behandlingen er fuldstændig ufarlig. Det er derfor en sund og sikker måde at holde fin hud flot og solbrun. Alle væsker vi anvender er allergivenlige og efterlader huden dejlig blød, pga. aloevera ekstrakt. Du kan desuden købe produkter til at holde farven ved lige.

 

GUIDE TRIN FOR TRIN

For at få det optimale resultat, er det vigtigt du læser vores guide. Her står hvordan du bedst muligt forbereder huden inden behandlingen og hvad du skal gøre efter behandlingen.

SÅDAN GØR DU

About Tan | Bryggertorvet 1, 3650 Ølstykke | Telefon: +45 40 90 29 40 | E-mail: business@abouttan.dk