Spring til indhold

Guide – før, under & efter spray tan

01. Sådan gør du

For at få det bedste resultat, skal du peele huden dagen inden ( eller om morgenen på behandlingsdagen ). Det kan enten gøres med en bodyscrub, handske eller blot et håndklæde efter endt bad. Det er vigtigt, at du skrubber huden godt over hele kroppen – også med håndklædet bagefter. Undgå antiperspirant deodorant på behandlingsdagen, da du kan risikere at det blokere for farven under armene. Det er ikke muligt at fjerne inden behandlingen, da det sidder i huden – derfor er det lettere at undgå det helt.
Vigtige områder at give ekstra kærlighed er halsen, brystkassen, albuerne, knæene og hænderne.
Du må meget gerne påføre huden bodylotion, så længe der mindst er 3-4 timer til at du skal tannes.

Tanning væsken er fra b.la That’s So! og alle væskerne du bliver sprayet med indeholder stoffet DHA, som er det aktive stof i alle selvbrunere. DHA er aktiv på huden umiddelbart efter behandlingen og op til 8 timer efter. Du kan se farven med det samme, men du vil først kunne se det endelige resultat af behandlingen efter du har været i bad – tidligst 8 timer efter behandlingen. Du vælger selv om du vil bade 8 timer efter behandlingen eller først dagen efter – resultatet er det samme. Dog anbefaler vi ikke at du venter længere end 24 timer efter din behandling med at tage første bad.
Oplever du at du indenfor de 8 timer bliver meget brun og synes din spray tan ser for mørk ud, så vent endelig de mindst 8 timer alligevel. Tanning væsken arbejder i din hud, og det kan på nogen se mørkere ud end de ønsker, lige indtil de har været i bad første gang, så er den helt perfekt.

Skal du ud samme aften, så sig det endelig til os inden din behandling starter, så skal vi nok sørge for at farven er super flot til samme aften. Bare husk at have sort tøj på, da farven som bekendt kan smitte lidt af indtil du har badet.

Læs Q&A her

02. SELVE BEHANDLINGEN

Behandlingen foregår ved, at en person sprayer hele din krop over med tanning væske fra That’s So! Væsken bliver airbrushet på med professionelt udstyr. Vælger man at beholde undertøj på, bliver man ikke brun de steder hvor det sidder. Tøjet tager ikke skade, men det kan være en fordel at have mørkt undertøj på. Den afsmittende farve går let af i vask. Hvis der alligevel skulle være farve tilbage på tøjet efter vask (sker yderst sjældent), betales der ikke erstatning af About Tan. Tag gerne noget løst tøj på bagefter og undgå gerne bh.

Du vil være flot brun når du forlader forretningen, og husk at farven skal sidde i 8 timer, før du må bade.

Selve behandlingen tager ca 10-15 minutter, og du vil kunne mærke væsken på huden en times tid efter. Det ødelægger ikke farven at du tager tøj på – kun hvis det er stramtsiddende, så jeans, bh, leggings, stramme bluser / tops bør vente til efter dit første bad.

03. EFTER BEHANDLINGEN

I dagene efter behandlingen, er det vigtigt at du smører din hud med bodylotion hver dag, for at sikre en fortsat ensartet farve i takt med at farven langsomt aftager. Lange varme bade, barbering med skraber og bodyscrub vil forkorte farvens holdbarhed.

Man kan dog forlænge den flotte farve ved brug af en selvbruner spray som kan købes for 199,- i klinikken.

Den giver samme flotte resultat, da den indeholder en lille mængde af samme stof som spray tanning væsken gør, og vil derfor være med til at holde den flotte glød og farve længere.
Spray dåsen kan købes i klinikken. Du kan ligeledes købe en masse andre produkter f.eks. bodyscrub, bodylotion og aftersun. Spørg endelig, hvis du er i tvivl.

BOOK TID TIL SPRAY TAN HER

About Tan | Bryggertorvet 1, 3650 Ølstykke | Telefon: +45 40 90 29 40 | E-mail: business@abouttan.dk